FAMILIE

God morgen alle sammen. Nå sitter jeg her i sofa'kroken med et glass vann, ja vann... Her er det ei som ikke er blitt voksen og begynt å drikke kaffe enda. lille mor har seg en liten kvil, så da har jeg tid til å skrive litt for meg selv.

Min lille familie, som blei til tre 5. januar 2017. Jeg har da en datter på 7!!! mnd, tiden har gått så fort, dere aner ikke. Jeg er da sammen med barnefar, Joachim. Vi ble sammen Januar 2016, og jeg ble uventet gravid i Mars 16. MEN det var en lykke da jeg innså at dette er virkelig, det var noe jeg hadde ønsket i flere år egentlig. Jeg elsket å passe andre sine barn, mine tantebarn som var så snille og gode, og nå sko jeg plutselig få min egen. Herreguuud for en lykke.

Jeg var heldig og ikke hadde så mye plager igjennom svangerskapet, utenom kvalme på kvelden og bekkenløsning som til slutt gjorde at jeg måtte sykemelde meg helt fra jobben, da jeg jobber på barneskole og ikke passet så bra for kroppen. Jeg hadde termin 9. januar, ventingen var tross alt veldig lang, men vi hadde god tid på å planlegge og kjøpe utstyr. Jeg begynte tidlig og kjøpe ting og vaske klær til babyen, jeg gledet meg sånn hver eneste dag.

Jeg fikk kynnere 4. januar, og riene startet kraftig på kvelden og igjennom hele natten, klokken. 11.55 den 5. januar kom lille jenta vår til verden, den gledestårene og lykken hadde jeg aldri kjent før, tenk da! hun er vår, bare vår, som jeg og barnefar har laget helt selv, det er en løyen tanke på hvordan ting skjer. Sånn livet er nå er bare en lykke, jeg elsker livet, jeg elsker min familie, vi holder sammen alle 3 og jeg lykkes med det. Jeg kunne skrevet bok om oss, men tror det holder.

Dåpen til vår skjønne datter, 28. mai. 

Nå skal jeg ta og spise litt frukost og kanskje ta meg en kvil selv før frøkna våkner igjen. Idag må jeg finne ut om jeg har pakket alt jeg skal ha med meg, for i morgen reiser jeg og det gleder jeg meg mye til. 

4 kommentarer

elisebr

13.08.2017 kl.10:36

Så søte bilder! :)

alcth

13.08.2017 kl.11:12

elisebr: Så hyggelig, tusen takk :)

Andrea

13.08.2017 kl.11:24

åh, så vakkert bilde!!

alcth

13.08.2017 kl.11:34

Andrea: Tusen takk, så utrolig hyggelig. Jeg elsker selv dette bilde, var vell eneste som ble '' bra '' haha :)

Skriv en ny kommentar

alcth

alcth

22, Stord

Kategorier

Arkiv

hits